Лепилата BAMFutura

Топлите лепила, които вдигат летвата високо по отношение на производителността с чист ход, ниска миризма и висока адхезия са продуктите BAMFutura на Beardow Adams.

Още през 1998 година Beardow Adams представя новаторското топло лепило за опаковки BAMFutura 1. То позволява на потребителите да виждат спестените си средства в реално време с високо стабилно лепило с ниска миризма. От тогава гамата продължава да расте и да се развива, като измества границите на възможното с адхезивната технология. Топлите лепилата BAMFutura обхващат безброй индустриални приложения в пазарите за опаковане, етикетиране, дървообработване и подвързване на книги.

Лепилата BAMFutura не се овъгляват в резервоара за горещо стопяване, чисти са с висока адхезия и могат да се използват в широк диапазон от производствени скорости. Те също така предлагат изключителна термична стабилност както за промяна на цвета, така и за вискозитета. По време на седемдневни опити вискозитетът им се променя с по-малко от процент, при това с минимално обезцветяване. Тази уникална характеристика елиминира запушванията на дюзите и вариациите на вискозитета, характерни за по-малко напреднали лепила. Те могат непрекъснато да нарушават производството на място, като добавят както разходи, така и време за престой на производството. В допълнение, ненадмината гъвкавост при ниски температури и устойчивост на топлина позволяват лепилата BAMFutura да се използват уверено в приложения, които могат да бъдат изложени на екстремни температури. Лепилата BAMFutura са:

  • С висока адхезия;
  • Термично стабилни;
  • Светъл цвят и слаба миризма;
  • Предлага се с диапазон от температури на приложение и температурна устойчивост;

Истински ползи за добавяне на стойност …

Лепилата BAMFutura са инертни, практически без мирис и обикновено перлено бели на цвят, което ги прави идеални за повечето приложения за опаковане и етикетиране. Там те осигуряват силно и надеждно сцепление, без да замърсяват храни, фармацевтични или други деликатни продукти. Подобреното свързване с широк спектър от материали, намаляването на запасите от лепила и конкурентните цени са сред множество други реални предимства за добавяне на стойност.

Нашият опит с топли лепила и ангажимент към научноизследователска и развойна дейност ни позволяват редовно да подобряваме гамата BAMFutura с нови продукти на нови пазари и приложения, което ни позволява да сме в крак с постоянно променящите се изисквания на нашите клиенти.

Ако искате повече информация за нашите лепила BAMFutura, моля, свържете се с нас на office@interglue.eu.