Изборът на правилния производител на лепило

Като световен производител,  Beardow Adams произвежда и разпространява лепила за много индустрии и приложения по целия свят. През годините успява да расте, да прави иновации и да инвестира в собствения си производствен капацитет, което позволява да предлага на клиентите си дискретно и поверително производство на ишлеме или услуга за бели етикети.


Какво е производство на ишлеме?

Производството на ишлеме в бизнеса с лепила обикновено е споразумение, при което една компания предоставя формулата за лепило и след това то се произвежда от друга компания. Също така е важно да се отбележи, че въпреки че производството по договор има някои прилики с производството на ишлеме, те са различни. При производството по договор производствената компания осигурява и материалите, докато при производството на ишлеме клиентът осигурява необходимите суровини и/или полуготови продукти. Като компания ние предоставяме и двете услуги на нашите клиенти.

Защо компаниите се включват в производството на ишлеме?

Компаниите са склонни да избират производство на ишлеме поради три причини:

– Това е услуга по заявка.
– Ефективно е.
– Спестява време.

Това е чудесен вариант за фирми, които имат технически познания, но нямат време, съоръжения или гъвкавост в производството си, за да произвеждат сами конкретен продукт. Поради това някои фирми решават да произвеждат продукта си другаде. Ние работим както с OMM, така и с OEM, които искат да продават под собствената си марка, за да поддържат позицията си на пазара. Това дава на компаниите по-широко портфолио от продукти и услуги, които да рекламират заедно с основния си бизнес.

Производство на ишлеме в Beardow Adams

Както често се случва при производството на ишлеме, продуктът обикновено е изключително специален и твърде сложен, за да може компанията да го произвежда сама. Производственият капацитет на Beardow Adams, гъвкавост и опит в областта на лепилата позволяват да произвежда ефективно лепила според прецизните изисквания на компанията. Може да бъде гъвкава с видовете и количествата на лепилата, което е идеално при планиране на проекти за производство на ишлеме.

Едни от най-популярните лепила за производство на ишлеме са топлите лепила, но Beardow Adams предлага и широка гама от други лепилни технологии:

– Лепила на водна основа.
– Лепила от декстрин и нишесте.
– Лепила на базата на разтворители.
– Дисперсионни лепила.

Нашите услуги обхващат лепила, произведени за широка гама от отрасли като опаковане, етикетиране, дървообработване, подвързване на книги и сглобяване на продукти.

Щастливи сме да сключим договорни споразумения с клиенти и да обсъдим всички притеснения, които те могат да имат относно интелектуалната собственост (IP). Имаме необходимия експертен опит, за да предложим пълно производство на ишлеме или услуга за производство по договор, при което клиентите ни предоставят адхезивната формула и суровините, или ние можем да ги доставим вместо тях. Клиентите могат да бъдат спокойни, знаейки, че ние ще доставим техните продукти с гарантирано качество навреме, благодарение на нашите доверени и акредитирани производствени съоръжения.

За повече информация относно нашите услуги за производство на ишлеме, моля, свържете се с нас, като изпратите имейл на: office@interglue.eu или marketing@beardowadams.com.