Авангардна технология за нанасяне на реактивни и нереактивни топли лепила

MICRON от Meler предлага функциите, от които се нуждаете. Патформата MICRON+Drum включва мощният барабанен мелтер за Industry 4.0, който съчетава цялата техническа надеждност, производителност и ефективност на своя предшественик. Добавеният мелтер предоставя допълнително количество топло лепило при необходимост при работа с реактивни и нереактивни лепила. Резултатът? Съчетаване на модела MICRON+Drum 20 и MICRON+Drum200 са идеалното решение за топли лепила в 20 и 200 литрови блокове.

Основното предимство на новата система е интегрираната нова карта, която осигурява допълнителни 6 електрически изхода, които заедно със стандартните изходи дават общо 10 изхода. Изискване, което осигурява значително конкурентно предимство за ежедневна работа.

Новите реализации, които водят до подобряване на свързаността, осигуряват безпрецедентно изживяване на производителите чрез включване на нови контролни и комуникационни елементи. Допълнение, което подобрява и улеснява начина на четене и запис на най-важните параметри.

Системата има и нов електронен интерфейс, който не само улеснява свързаността и дистанционното управление на оборудването, но позволява и реална работа в тандем.