Лепила за ламиниране

Beardow Adams има голям брой доказани лепила за дървообработващия сектор за множество приложения, включително залепване на кантове, опаковане на профили, лепила с пълна линия и ламиниране. За идеалното лепило за точното ви приложение, просто се свържете с нас.

Лепилата за ламиниране обикновено се използват за покриване с хартия, фолио или фурнир с ефект на дърво на парче дърво. Това може да е задната част на мебелите с плосък пакет или за основата на чекмедже – което обикновено свързва ламината към парче влакнести плоскости или MDF.

За тези видове дървообработващи лепила лепилото трябва да има добра адхезия и да покрива чисто, без да оставя линии, ивици или мехурчета. Това е така, защото те могат да проникнат през по-тънки ламинати и по този начин да повредят естетиката или готовия продукт.

BAM 2442 е едно от нашите висококачествени лепила за ламиниране. То е топло лепило без пълнители с висока зелена якост, добра адхезия към различни основи и може да се използва и като лепило с нисък вискозитет при опаковане на профили.

Подобни по качества на BAM 2442 има и моделът BAM 2284S. Това топло лепило е разработено за ламиниране в дървообработващата промишленост. То има средна здравина в разтоното състояние, добра адхезия към множество основи и може да се използва и като продукт за опаковане на профили с нисък вискозитет.

За да научите за нашите допълнителни лепила за ламиниране или за повече информация относно нашите продукти за дървообработване, изпратете ни емейл до office@interglue.eu или marketing@beardowadas.com.