Лепила за чаши за кафе

За повечето хора кафето е тяхното първо питие за да се събудят сутрин. Beardow Adams създаде топило лепило с изключително ниво на адхезия, което е в състояние да издържи на високи температури. Така че, независимо дали пиете силно двойно еспресо сутрин, сладко ванилово лате на обяд или плоско бяло следобед, ние гарантираме, че чашата ви няма да се разпадне!

Лепилата, произведени за чаши за кафе или опаковки на горещи стоки, трябва да имат добро ниво на сцепление и разбира се, да могат да издържат на високи температури. Ето защо Beardow Adams разработи топлото лепило BAMFutura™ 44, използвайки най-новите технологии, за да гарантира, че лепилото не само добавя здравина и цялост към връзката, която прави, но и на продукта, който създава.

BAMFutura 44 е универсално топило лепило за опаковки, което бързо се втвърдява, за да увеличи максимално производствените ви скорости. Това позволява да пускате линиите си на по-високи скорости. BAMFutura 44 има и висока топлоустойчивост, която гарантира, че вашият опаковъчен материал ще се държи заедно, когато лепилото отговаря на високи температури на съдържанието на опаковката.

Лепилото BAMFutura 44 има впечатляващи нива на сцепление, така че ще поддържа сигурно свързване чрез транспортни условия и най-суровата среда. Тази здравина също ще помогне да се спре разпадането на опаковките ви при подаване на топлина. Благодарение на тези адхезивни свойства, както и на металоценовата технология с ниска плътност, която е използвана за създаването на BAMFutura 44, е необходимо по-малко лепило по време на нанасяне, което значително намалява разходите ви.

BAMFutura 44 е идеален продукт за трудни приложения, за оразмеряване на опаковки поради своята гъвкавост и незабавна адхезия.  За повече информация относно нашите лепила за чаши за кафе с висока устойчивост, свържете се с нас.