Повече от обикновен производител на лепила

Като бизнес, насочен основно към клиентите, Beardow Adams винаги се стреми да предостави ненадминато ниво на обслужване. Гордеем се с нашата способност не само да създаваме продукти, но и връзки, които се запазват.

Този дух се поддържа чрез снабдяване на клиентите с нашите първокласни, търсени в световен мащаб лепила, както съществуващи, така и по поръчка, и предоставяйки високо ниво на поддръжка, което включва решаване на проблеми за задоволяване на нуждите на клиентите.

Beardow Adams е в състояние да подпомогне клиентите си от началните етапи на избора или създаването на точното лепило за техния пазар до преглед на това колко добре се е представил този продукт месеци и дори години наред.

Управление на прехода

Степента на помощ, предоставена от екипа за поддръжка на Beardow Adams, наскоро беше призната от производител на храни за домашни любимци, базиран във Великобритания. Клиентът ни беше особено впечатлен от помощта, която получи при преминаването от старото си лепило към по-ефективен продукт.

Този клиент избра да използва BAMFutura 1. Това е първият и най-продаваният продукт от нашата гама BAMFutura. Освен гъвкавостта си при приложение, този продукт е без мирис и осигурява силна, надеждна адхезия, без да замърсява храните. Той също така работи при широк диапазон от температури с уникално постоянен вискозитет, което го прави идеален за приложение и съхранение при голямо разнообразие от температури.

Това прави BAMFutura 1 идеален за използване върху опаковки за храни за домашни любимци, където замърсяването на продукта трябва да се избягва, а опаковането може да включва редица материали и условия за съхранение както на мокра, така и на суха храна.

BAMFutura 1 е подходящо лепило за голямо разнообразие от други производствени дейности в допълнение към опаковането, като етикетиране, подвързване на книги и дървообработване. Лепилото поставя еталон за множество индустриални приложения.

Нашият клиент-производител на храни за домашни любимци беше толкова впечатлен от BAMFutura 1 и грижите, които получи от екипа за поддръжка на Beardow Adams, че направи поръчки за три месеца наведнъж.

За да научите повече за нашата революциенна гама лепила BAMFutura се свържете с на office@interglue.eu.