Beardow Adams си партнира с Techlan Ltd за екологични опаковки

TechlandКато екологично ориентирана Beardow Adams винаги търси начини да подобрим „зеления фактор“ на съществуващите си продукти, да създаде нови и да си сътрудничи с други бизнеси, за да произвежда продукти и услуги, които са по-добри за планетата.

Нашето портфолио включва лепила с високо съдържание на биологично съдържание, решения за стабилизиране на палети, връщащи се палети, алтернативи на хартиени торбички, лепила за алкално измиване и безплатна услуга за одит, за да помогнат на клиентите ни да оптимизират ефективността на производството и да намалят отпадъците.

Съвсем наскоро Beardow Adams се обедини с друг екологично заинтересован, водещ в индустрията производител, за да предложи на опаковъчния сектор ефективен продукт , който е екологичен от началото до края.

Нашият най-нов партньор е, производител на висококачествени силиконови подложки за освобождаване както на рула, така и на листове за много индустрии,  като електронната търговия. Този първи по рода си продукт, подходящо наречен „Re-Liner“ е, че е направен от 100% рециклирани материали. Семейният бизнес Techlan създава този уникален и впечатляващ устойчив продукт, който не прави компромис с качеството и струва до 50% по-малко от първокласните продукти на конкурентите им. Силиконовите подложки на Techlan се използват в много допълнителни индустрии към опаковките като лепящи ленти, композитни материали, автомобилна индустрия, строителство и графика.

Съчетание с Pressen ™ 1968 – едно от лепилата на Beardow Adams с високо биологично съдържание, произведено с помощта на голям дял суровини от растения и други горски материали, тези освобождаващи подложки дават на потребителите и бизнеса възможност да поддържат околната среда, като същевременно осигуряват високо качество, в съчетание с високите изисквания на клиентите и производителите на опаковки.

Силиконовите подложки на COV / R / 57/1 / HON и GT / T / 100/1 / WH на Techlan са енергично тествани и сертифицирани за използване с Pressen 1968, както и Pressen 2362, друго топло лепило на Beardow Adams, който е подходящо за изработка на самозалепващи се картонени опаковки и ленти. Комбинираният продукт предлага чисто освобождаване и разрушаваща се връзка без оцветяване.

Beardow Adams се гордее, че работи заедно с толкова иновативна, настояща компания с общата цел да направи света по-устойчиво място.

Ако искате да намалите въглеродния отпечатък на вашия бизнес и бихте искали да изпробвате Био-базираните лепила на Beardow Adams с висококачествените рециклирани силиконови подложки на Techlan, не се колебайте да се свържете с нас. Посетете сайта на компанията beardowadams.com или ни пишете на marketing@beardowadams.com и office@interglue.eu.

За да попитате за екологичните подложки на Techlan и техните продукти за спестяване на разходи и време за изпълнение, просто попълнете техния онлайн формуляр на www.techlanltd.co.uk/contact-us.htm или изпратете имейл до info@techlanltd.co.uk.