Beardow Adams Inc. ще участва на Pack Expo International

Beardow Adams Inc. ще вземе участие на Pack Expo International 2022, което ще се проведе от 23 до 26 октомври в McCormick Place в Чикаго, САЩ. Можете да ни намерите на щанд 4870 в Северна сграда.

Pack Expo International е световно водещо изложение за опаковъчната и преработвателната индустрия. На изложението ще можете да видите на едно място най-голямото представяне на технологии и продукти в света. Можете да посетите образователни семинари. Изложението предоставя чудесна възможност да разширите мрежата си от контакти.

Когато посещаваме нашия щанд (4870), ние сме повече от щастливи да предоставим повече информация за нашите иновативни топли лепила. Можем да ви разкажем за зелените решения, които предлагаме на нашите клиенти, например нашите веган лепила и на биологична основа, алкални миещи се лепила и лепила за стабилизиране на палети.

Нашите топли лепила се използват в голямо разнообразие от приложения, от запечатване на кутии и кашони до специализирани опаковки за дълбоко замразяване и от асептични опаковки до залепване на чаши за кафе. Така че, моля, задавайте ни всички въпроси, които имате относно вашето приложение.