Подобрете вашите зелени идентификационни данни с лепила за стабилизиране на палети

Използването на висококачествени лепила на биологична основа и екологични опаковъчни материали в производството на вашия продукт е едно от най-добрите неща, които можете да направите за околната среда днес като бизнес, но не е нужно да спирате дотук…


Лепилата може да са важен компонент в производството на вашите продукти, но обмисляли ли сте да ги използвате за екологични транспортни цели?

Използването на лепила за стабилизиране на палети позволява вашите продукти да бъдат безопасно транспортирани без необходимост от скъпи подложки и прекомерно количество пластмасово термосвиваемо фолио. Тази практика ви предлага чудесна възможност да намалите разходите за материали и пластмасовите отпадъци.

Стабилизирането на палети бързо си проправя път към предната част на устойчивите опаковки. Лепилото се нанася като временно свързващо средство между подредените слоеве стоки на вашия палет и при отстраняване има минимална маркировка върху нанесената повърхност.

Лепилата за стабилизиране на палети ви осигуряват екологичен, рентабилен и безопасен начин за транспортиране на вашите продукти по време на транспортиране, като същевременно ви позволяват да използвате ефективно пространството.

Необходимо е само малко количество лепило, за да се направи голяма разлика, когато става въпрос за стабилизиране на палети. Този прост процес ви позволява да се доближите с една стъпка по-близо до вашите екологични цели в бизнеса.

Поставянето на само 60 грама лепило между продуктите в палетите ви води до по-стабилно натоварване, предотвратявайки движението на вашите продукти или преобръщането им и евентуално повреда, ако превозното средство се наклони под ъгъл или подскочи при дупки в пътя. Стабилизирането на палети може също така да спре всяко смачкване на ъгли от обвиване на палети.

Beardow Adams разполага с гама от топли лепила и лепила на водна основа за стабилизиране на палети, за да отговарят на приложението на всеки клиент, в зависимост от необходимата здравина на свързване и използваните материали.

Така че, независимо дали имате нужда от лепило с висока лепливост, твърдо втвърдяване, високи свойства на биологична основа или напукване, ние ще имаме идеалния продукт за вас в нашите гами Prodas™ или Pressen™ за стабилизиране на палети.

Време ли е да:

– Намалите разходите
– Понижите пластмасовия си отпечатък и
– Подобрите безопасността на продукта

Ако искате да намалите въздействието си върху околната среда от излишните отпадъци от опаковки, свържете се с нас, за да изпробвате нашите иновативни лепила и решения за стабилизиране на палети или да научите за другите ни зелени продукти и услуги.