ISO сертифицира Beardow Adams Hot Melt Werk GmbH

Най-новото производствено съоръжение на Beardow Adams е удостоено с първото сертифициране по ISO за производството на топли лепила.


Beardow Adams Hot Melt Werk GmbH е многомилионно производствено съоръжение, отворено през 2019 г. като продължение на производствения обект на лепилната компания в Обединеното кралство. То бе създадено, за да помогне на Beardow Adams да обслужва по-добре клиентите си от континенталната част на Европа. Този световен производствен обект вече получи сертификат ISO 9001: 2015.

Beardow Adams Hot Melt Werk е вторият завод на групата Beardow Adams във Франкфурт. Сега и двата завода на компанията притежават сертификати по ISO. Останалите заводи Beardow Adams във Великобритания, Швеция, Испания и САЩ вече са сертифицирани по ISO. Накои от тях имат и сертификат ISO 14001: 2015.

Сертификатът за управление на качеството ISO 9001 е известен като най-признатия в света стандарт за управление на качеството. Той се определя като международен стандарт, който определя изискванията за система за управление на качеството и помага на бизнеса да подобри ефективността и маржовете на печалба, да спечели и запази бизнеса си и да се откроява от конкурентите.

Получаването на този сертификат бележи последната официална стъпка на Beardow Adams в развитието на неговия бизнес Hot Melt Werk. Сертифицирането помага да се гарантира, че продуктите, произведени от това съоръжение, са с качеството, което потребителите очакват и демонстрира на клиентите, че Beardow Adamsе ангажира с непрекъснато подобряване.