Топли лепила за опаковане с контролирана температура

За Beardow Adams  е важно всички наши лепила да са от най-висок калибър и да отговарят на изискванията на тяхната среда. Ето защо разчитаме на непрекъснато разработване на продукти, за да подкрепим нашите и без това високоефективни лепилни формулировки, да изпълним предизвикателните искания на нашите клиенти и да отговорим на нуждите на непрекъснато променящия се пазар на лепила.

Тази отдаденост на първокласните лепила доведе до изключително разнообразно продуктово портфолио, привличащо клиенти от всички индустрии, произход и местоположение.


Един такъв успех, поради постигането на много специфични изисквания за лепило, включва два от нашите класове, които се използват в комбинация за производството на опаковки за транспортиране на изключително важни доставки и фармацевтични стоки за сектора на здравеопазването.

Серията BAMFutura ™ на Beardow Adams за опаковки и чувствителните на натиск лепила (PSA), са два високоефективни, термично стабилни типа лепила, които ги правят идеални за съхранение и транспортиране на температурно контролирани продукти, ваксини и медицински консумативи.

Залепвания, които поддържат опаковката студена и сигурна

За наш клиент беше жизненоважно лепилата да останат устойчиви при всички температурни изисквания. Клиентът използва гореспоменатите лепила в две различни приложения за фармацевтичната опаковъчна индустрия.

Използваният клас BAMFutura е високоефективно лепило за опаковане, което се прилепва към полистирола в конструкцията на малки, топлоизолирани медицински кутии. Този водно бял продукт предлага гъвкавост при ниски температури, както и най-добрата в класа устойчивост на топлина.

Другото приложение включва едно от нашите топли лепила Pressen (HMPSA), които свързват експандирания полистирол и картата, която обгражда по-големи палети. Палетите са натоварени с изолираните медицински кутии. Това чувствително на натиск лепило проявява отлична кохезионна якост и устойчивост на температура, което е много важно за това специфично приложение, тъй като палетите се транспортират на местно ниво и могат да бъдат много тежки.

След щателно тестване на двете приложения, нашият клиент беше впечатлен от работата на нашите топли лепила и с удоволствие установи, че нашите продукти надминават качествата на всички нива на използваните преди това продукти. Освен това клиентът беше благодарен да работи само с един доставчик на лепило в бъдеще.

Лепила за здравния сектор

Последните 16 месеца бяха много предизвикателни за всички бизнеси, но особено за работещите в здравеопазването и доставките на медицински продукти.

Гордеем се, че нашите високоефективни лепилни решения се използват в цял свят за много приложения, за да подпомогнат и подпомогнат тази индустрия по някакъв малък, но сигурен начин – независимо дали това са лепила за лични предпазни средства, опаковки на медицински консумативи или за самия медицински апарат, например медицински въздушни филтри, стомашни продукти за грижа или устройства за диабет.

За повече информация относно нашите лепила с контролирана температура или как правим разлика в здравната индустрия, свържете се днес: marketing@beardowadams.com или office@interglue.eu.