Еко-лепила за стабилизиране на палети

Изборът на лепила с висока биологична основа и екологични опаковъчни материали при производството на продукти е едно от най-добрите неща, които можете да направите днес за околната среда като бизнес, но не е нужно да спирате дотук …


Лепилата може да са важен компонент при производството на вашите продукти, но обмисляли ли сте да ги използвате за екологични транспортни цели?

Използването на лепила за стабилизиране на палети позволява на вашите продукти да бъдат безопасно транспортирани, без да са необходими скъпи подложки от слоеве и прекомерно количество пластмасова обвивка. Тази практика ви предлага чудесна възможност за намаляване на материалните разходи и пластмасовите отпадъци.

Стабилизацията на палети бързо върви към предната част на устойчивата опаковка. Лепилото се нанася като временно свързващо средство между подредените слоеве стоки на вашия палет и след отстраняването има минимална маркировка върху нанесената му повърхност.

Стабилизирането на палети с лепило ви осигурява екологичен, рентабилен и безопасен начин за транспортиране на вашите продукти, като същевременно ви позволява ефективно да използвате пространството.

Необходимо е само малко количество лепило, за да се направи голяма разлика по отношение на стабилизацията на палети. Този прост процес ви позволява да се приближите една стъпка по-близо до вашите екологични цели като бизнес.

Поставянето на по-малко от 60 грама лепило между слоевете на вашите палети води до по-стабилно натоварване, предотвратявайки преместването или преобръщането или повредата на вашите продукти, ако автомобилът е наклонен под ъгъл или отскочи от дупки на пътя. Стабилизирането на палета също може да спре всяко смачкване в ъгъла от обвивката на палета.

Beardow Adams разполага с гама топли лепила и на водна основа за стабилизиране на палети, които отговарят на приложението на всеки клиент, в зависимост от необходимата якост на свързване и използваните материали.

Така че, независимо дали имате нужда от лепило с висока лепливост, твърдо втвърдяване, висока биологична основа или отлепващи, ние имаме идеалния продукт за вас в нашата гама Prodas ™ или Pressen ™ за стабилизиране на палети.

Време е за:
– Намалите разходите си,
– Стижите пластичния си отпечатък и
– Подобряване на безопасността на продукта.

Ако искате да намалите въздействието си върху околната среда от излишните отпадъци от опаковки, свържете се днес, за да изпробвате едно от нашите иновативни лепила за стабилизиране на палети или да научите за другите ни зелени продукти и услуги: office@inerglue.eu.