Лепила от одобрени от BRCGS

Лепилата за опаковане са един от най-големите сектори в Beardow Adams. Днес почти всичко, което купувате – независимо дали е в магазин или онлайн – идва в някаква форма на опаковка. Индустрията за храни и напитки представлява голяма част от световните опаковки и ние като световен производител на лепила се гордеем с доставката на нашите високоефективни лепила на производителите на опаковки за храни и напитки по целия свят.


През 2016 г. станахме първият производител на лепила в света, получил сертификат за опаковане BRCGS. Година по-късно ние станахме първата компания за лепило в света, която получи сертификат за опаковане „клас A“ BRCGC. Директно казано, това означава, че ние произвеждаме лепила за опаковки по стандарт за хранителни продукти. Сертифицирането гарантира, че лепилата се произвеждат в среда, подходяща за употреба на пазара на храни и напитки.

Сертифицирането на опаковките на Британския консорциум за глобални стандарти за търговия на дребно (BRCGS) (преди BRC) е световно призната награда, която гарантира добри производствени процеси и ангажимент за предоставяне на най-високи стандарти. Beardow Adams притежава BRCGS сертификат за своята опаковъчна линия BAMFutura™, както и редица други не-BAMFutura класове.

Най-продаваната гама BAMFutura на Beardow Adams може да предложи на производителите на храни и напитки предимства като гъвкава производителност, висока термична стабилност и спестяване на разходи с чисти лепила с ниска миризма, лесни за боравене, без овъгляване и превъзходна адхезия към широка гама от материали.

Нашите одобрени за храни лепила са подходящи за много различни приложения в индустрията за опаковане на храни и напитки. BAMFutura 1 се е доказал като отличен универсален уплътнител за кашони и кутии. BAMFutura 44 е страхотно лепило за чаши за кафе поради високата си термоустойчивост. BAMFutura 55 е нашето лепило за асептично опаковане. BAM 2500 е проектирано за употреба на пазара на кутии за плодове и зеленчуци… можем да продължим.

Гореспоменатите са само няколко примера за нашите лепила, произведени в акредитирани от BRCGS съоръжения за опаковъчния сектор. Свържете се с нас, за да намерите вашето безопасно за храна решение за лепило още днес.