Успехът на Meler на InterPack 2023

InterPack, водещото търговско изложение за опаковки се проведе в началото на месец май след 6 години чакане. Панаирът се превърна в място за срещи на индустриите от сектора в павилион с общо 18 зали. Устойчивостта, енергийната ефективност и подобряването на всички процеси чрез внедряване на високи технологии бяха темите на разговори, върху които бяха насочени основните послания на над 1000-те изложители.

Мелер – ключов играч
Средата, където беше Meler, имаша голям поток от хора, които се интересуваха да научат за подобренията в сектора за обработка на опаковки. Германският екип показа новости в щанд, където Meler, #YourGluingSolutionsPartner отново беше част от всичко.

Авангардна технология с пяна за намаляване на разхода на лепило
#FoamTencology, направена от Meler, си проправи път в гъвкава среда, предлагаща високи технологии с 60% икономия на енергия и до 50% намаление на консумацията на лепило, което можеше да се види в Micron+ Foam, който екипът от Германия демонстрира.

Приложението на живо беше от ключово значение за привличането на повече от стотиците присъстващи, които дойдоха на щанда, за да гледат и да се учат. Състои се от три Raptor Infinity и апликатор Microprecision, присъстващите успяха да видят на живо как лепилото се разпенва с Micron+Foam или скоростта на Raptor Infinity при нанасяне на точки и перли с Micron+5.

Raptor by Meler продължи да присъства на щанда чрез наградения апликатор Raptor Handy в трите му версии: spiroroll, ламиниране и перли; което предизвика интереса на присъстващите.

Иновациите и ефективността също бяха рамкирани от Arion Hoses чрез Arion Circle. Ефективно решение, насочено към намаляване на поддръжката на операциите, подобряване на техния темп и защита на качеството на всички продукти. Маркуч, който се превръща в кръгово решение, както подсказва името му, с подвижен маркуч, което улеснява ремонта му и по този начин намалява разходите за поддръжка.

Ако се нуждаете от допълнителна информация за продуктите на Meler, моля да се свържете с нас.