Непрекъснато разширяващият се сектор на лепила за опаковки за електронна търговия

Предпочитате да пазарувате в магазин или онлайн? Много от нас се радват на възможността да разгледат и пипнат артикулите лично, но изглежда, че повечето от нас със задълбочаването на пандемията на Ковид-19 вече предпочитат второто. Така лекотата на пазаруване онлайн доведе и до бум в сектора на опаковките за електронна търговия.

Днес електронната търговия е един от най-популярните начини за купуване от потребителите на стоки и услуги. Магията на пазаруването онлайн е, че от уюта на вашия собствен дом, по всяко време на деня или нощта, само с няколко клика, продуктът, който привлече вниманието ви, може да пристигне на вратата ви за много кратко време.

Този лесен процес, в допълнение към преминаването към онлайн живот през 2020 година доведе до още по-голяма скорост в сектора на електронната търговия. През 2020 година глобалните продажби на електронната търговия отбелязаха ръст от 27.6% и надхвърлиха 4 трилиона долара. До 2023 година се очаква продажбите да достигнат $ 6.54 трилиона. Това увеличение на продуктите, продавани през интернет, породи допълнителен натиск върху лепилната индустрия да отговори на нарасналото търсене на качествени лепила за колети и пликове с всякакви форми, размери и материали.

В Beardow Adams опаковките вече са един от най-големите ни сектори и затова непрекъснато предлагаме лепила дори и за най-трудните приложения. Ние произвеждаме лепило, което свързва голямо разнообразие от опаковъчни основи, като пластмаса и по-благоприятната за околната среда карта, както и лепила, чувствителни на натиск за ленти и затварящи приложения.

Лепилата за опаковки за електронна търговия сега трябва да могат да се справят и с най-новите много сложни дизайни на опаковки, като същевременно остават безопасни и надеждни при сложни пътувания, където те многократно се обработват. Производителите на лепила вече трябва да бъдат в крак както със задачите на търговеца на дребно, така и с бързо променящите се изисквания на потребителите, като например защитни пломби и връщане на готови опаковки.

При онлайн пазаруването първият контакт, който клиентът има с марка, често е чрез опаковката, в която получава пратката си. Нашата работа като производител на лепила е да работим в тясно сътрудничество с тези марки, за да гарантираме, че лепилата, което предлагаме, държи пакета ефективно, както и се прилага чисто, за да не възпрепятства „аурата“ на крайния продукт.

Нашите усилия са съсредоточени върху по-устойчиви решения за опаковане на стоки и услуги от електронната търговия. Нов доклад разкри, че не само 67% повече американци ще пазаруват онлайн през 2021 година, но и че 68% ще търсят избор на опаковки без пластмаса. За щастие, околната среда до голяма степен е на радара на Beardow Adams и нашите лепила с високо съдържание на биологична основа са приемани с благодарност.

Гамата Pressen™ на Beardow Adams предлага качествени, доказани лепила за електронна търговия. Топлото лепило лепило Pressen 2362 е проектирано да осигури отлична адхезия върху трудно залепващи се повърхности с ниска повърхностна енергия като силно лакирани, покрити или гланцирани плоскости и опаковъчни материали. Топлото лепило Pressen 1968 е подходящо за нискоенергийни филмови повърхности като LDPE, HDPE и ламинати. Като самозалепващата се лента за затваряне на куриерски пликове.

Beardow Adams също се специализира в лепила за бързо развиващия се сектор на гъвкави опаковки, което минимизира разходите за материали и доставка, намалява отпадъците и подпомага разширяването на икономиката на електронната търговия. Нарастването на търсенето на лепила за гъвкави опаковки за електронна търговия сега се дължи на неприязънта на потребителите към излишните опаковки, когато техните артикули са доставени.

Не губете време и ни пишете на office@interglue.eu или marketing@beardowadams.com за да станем основният ви доставчик на лепила за опаковането на вашите стоки и услуги.