Позволете ни да свършим упоритата работа, с която не е нужно вие да се занимаватe

В Beardow Adams получаваме голямо разнообразие от заявки от нашите клиенти. Някои от клиентите ни търсят лепило, което да е „универсално“, мнозина искат „най-ефективният“ продукт, а други искат най-добрата евтина опция за тяхното приложение.

Горди сме, че нашето портфолио от лепила обикновено покрива всички изисквания на клиентите, така че след като установим спецификите около тяхното приложение, следващата стъпка е намирането на идеалното лепилно решение.

За някои от най-големите ни сектори (като опаковки) имаме няколко най-продавани топли лепила, които бързо и ефективно задоволяват нуждите на нашите клиенти отново и отново. Въпреки това, за някои по-малко общи приложения, намирането на правилното лепило изисква допълнителен задълбочен анализ, за да се осигурят оптимални резултати.

Например един от най-новите ни клиенти за опаковки, глобалната компания, се нуждае от лепило за залепване на хартиени щайги за зеленчуци в два от техните опаковъчни предприятия в Колумбия. Едно от най-продаваните лепила за щайги на Beardow Adams е ВАМ 2500 поради много специфичните параметри на компанията за това приложение, след подробен анализ стигнахме до заключението, че BAMFutura ™ 44 ще бъде най-добрият продукт за тях.

Това топло лепило покри изискванията на клиента за висококачествено, одобрено от FDA, сертифицирано BRCGS лепило в рамките на определен ценови диапазон. Също така успяхме да изпълним желанието на нашите клиенти да работим с глобален производител на лепила, който може да предложи изключителна техническа поддръжка.

Високопроизводителната гама BAMFutura на Beardow Adams е известна със своята чиста работа, ниска миризма и висока адхезия, което позволява на потребителите да виждат икономии на разходите в реално време. В рамките на този диапазон BAMFutura 44 – лепило на основата на металоцен – е разработено като универсално лепило за опаковки с висока устойчивост на топлина и бърза работа.

За да се уверим, че нашите клиенти са напълно доволни от крайния продукт, нашите колеги в Колумбия проведоха детайлни тестове с BAMFutura 44 при клиента, както и одобрения на всички изискани документи. Също така се уверихме, че преходът от предишното им лепило беше плавен, като напълно бяха почистени лепилните апарати на оборудването на клиента. След като всичко това приключи, бяхме щастливи да получим първата официална поръчка на клиента за опаковане.

Горният сценарий е само един пример за продължителността на екипите за продажби и поддръжка на клиенти на Beardow Adams, така че клиентите му да са доволни и доволни от първата покупка и през всички дни след това.

Ако искате да работите с доказани в практиката висококачествени лепила или искате да направите безпроблемен преход към едно от нашите доказани лепилни решения, не се колебайте да се свържете днес на адрес: office@interglue.eu или marketing@beardowadams.com.