Устойчиви лепила за производство на хартиени торби

Потребителите и предприятията все повече търсят по-екологични продукти, които запазват околната среда, като същевременно изпълняват основната си цел. Торбичките са един от от тези продукт. Тенденциите показват ясно преминаване от пластмаса към хартия, като някои страни вече забраниха напълноизползването на найлонови торбички.

Beardow Adams инвестира в най-новите суровини и технологии за формулиране, за да разработи лепила на биологична основа, в които материалите от растителни източници емат голям дял. Едно такова лепило е BAM 418.

В допълнение, нашите високоефективни лепила също помагат на околната среда чрез повишена ресурсна ефективност, с отличен пробег, чисти характеристики на работа и стабилност на съда, което позволява на производителите да създават повече с по-малко и да предоставят по-голяма стойност с по-малко вложени средства.

Да бъдеш устойчив не е единственото предимство, което предоставят нашите лепила. Те също така предлагат отлична гъвкавост на приложение, свързвайки редица материали – хартия, ленти и филми – в различни дебелини, в различни системи за приложение.

Топлите лепила на Beardow Adams са идеални за приложения с голям обем, първокласни продукти, използващи по-дебели материали и за предизвикателни дизайни на лепенки на дръжките, при които движението по време на производството може да доведе до разпадане на дръжката и торбичката.

Междувременно нашата гама на водна основа предлага отлична стойност за приложения с по-малък обем – пликове за хляб, например – където се изискват по-тънки материали.

В допълнение към лепилата, ние подкрепяме производителите с редица услуги: от лабораторни тестове до предложения за клас на лепило, до съвети за оптимални настройки на приложения, като по този начин гарантираме, че Beardow Adams е идеалният партньор за вашите приложения за хартиени торби.

За допълнителна информация относно нашите топли и лепила на водна основа за производство на хартиени торби и как те могат да подкрепят компаниите в тяхното екологично пътуване, свържете се с нас днес, като ни изпратите имейл на office@interglue.eu.