Лепила за опаковки

Опаковката днес има много повече функции от защита на стоките. Тя предоставя информация за клиентите, транспортира продуктите и е доказано мощен посланик на марката. От съществено значение е да имаме иновативни партньори, осигуряващи подкрепа за цялата верига на процеса: от производство, до опаковане и транспорт, като същевременно се имат предвид опасенията за околната среда. Ние, от Beardow Adams, издигнахме това на съвсем ново ниво с нашата гама лепила BAMFutura™.

Адхезивни решения за производство / първична опаковка

Първичната опаковка е първият защитен слой около продукта и последната част от опаковката, която клиентът отваря. Може да бъде торбичка, съдържаща чипс или обвивка около парче сапун. Има още нещо за първичната опаковка. Тя също така функционира като рекламен инструмент. Привлекателността на продукта към клиента се определя от неговия визуален вид, степента на завършеност и оригиналност. Следователно първичната опаковка трябва да бъде с най-добро качество и естетически приятна.

Ние сме произвели лепила за използване в най-взискателните приложения за запечатване на картонени опаковки, ламиниране, асептични опаковки, чували и торби.

BAMFutura™ 51 е нашето най-модерно лепило за опаковки и предлага превъзходна адхезия към взискателни повърхности с различни покрития. С ненадмината устойчивост на ниски температури и висока устойчивост на топлина, BAMFutura 51 предлага нашия най-широк спектър от производителност и е идеален за множество приложения с голям обем и бързо втвърдяване.

Лепилни разтвори за вторични опаковки

Вторичните опаковки често служат за по-практична и защитна цел. Те организират или стабилизират продуктите, за да се уверим, че са готови да излязат на рафтовете на магазините. Той също така гарантират, че продуктите в първична опаковка се изпращат лесно и се съхраняват безопасно. Подобно на първичната опаковка, която се вижда, вторичната опаковка е важен инструмент за маркетинг на марката. Това е отличен начин да подсилите марката си и да подобрите видимостта на продуктите си, например, претъпкан рафт в супермаркета.

Жизненоважно е лепилата за изработка на кутии, запечатване на кашони и оформяне на тави да са издръжливи и здрави, така че да могат безопасно да държат продукта вътре и да предпазват продукта под вашата опаковка по време на тежкия транспорт. Beardow Adams произвежда широка гама от топли лепила за вторични опаковки, които са проектирани за използване в най-взискателните приложения за производство на кутии, запечатване на кашони и оформяне на тави.

Нашите най-популярни формулировки за оформяне на тави и за запечатване на кутии и кашони включват BAMFutura™ 1, BAMFutura 43, BAMFutura 51 и BAM 418.

Адхезивни разтвори за стабилизиране на палетите по време на транспорт

Използването на лепила за стабилизиране на палетите позволява на продуктите да се транспортират безопасно и без нужда от скъпи подложки за слоеве и прекомерно количество пластмасова свиваема обвивка. Те предоставят на транспортната индустрия екологична и рентабилна опция за транспортиране на стоки. Критично и по-важно за околната среда, те могат драстично да намалят общата употреба на пластмаса.

Поставянето на само 60 грама лепило между палетите води до по-стабилно натоварване, предотвратявайки придвижването или преобръщането на продуктите. Beardow Adams разработи гама от топли лепила и такива на водна основа за стабилизиране на палети, за да отговарят на приложението на всеки клиент, в зависимост от необходимата якост на свързване и използваните материали.

Ако искате да поискате проба на продукт или да обсъдите някое от нашите лепила за опаковки с някой от нашите специалисти, моля, изпратете имейл на office@interglue.eu.