Лепила за въздушни филтри

Beardow Adams произвежда обширна и доказана на пазара гама лепила за производството на филтри. Този вид лепила са пренаписали традиционните процеси в производството на филтри и осигуряват силна и трайна адхезия за продукти, които се използват в търговската, медицинската, автомобилната промишленост и в домашни условия.

Филтрите се използват за широк спектър от процеси, а нашите лепила се използват за ламиниране на няколко слоя субстрат заедно, за да се подобри тяхната ефективност. Beardow Adams предлага лепила за филтриране и разстояния, запечатване на филтърна торба и корпус на филтъра, но нашите продукти сега стават все по-популярни в специализирани приложения, като например затваряне на краищата.

Универсална, надеждна и лесна за използване, нашата най-продавана гама топли лепила Prodas® за въздушни филтри е проектирана да отговаря на най-високите стандарти, определени от производителите по целия свят. Гамата е неабразивна, с ниско съдържание на въглища и безпроблемна, което ви позволява да намалите разходите за поддръжка и да увеличите максимално ефективността на вашето производство. Нашите лепила често се използват за намаляване на времето за сглобяване.

Лепилата ни позволяват на филтрите лесно да отстраняват примесите, като пропускат само желания продукт. Нашата гама включва както твърди, така и гъвкави лепила с добра топлоустойчивост, идеална за филтриране на отработените газове, които осигуряват силно сцепление с различни основи.
Prodas™ 1532 е гъвкав продукт с остра настройка, специално използван във филтърната индустрия за запечатване на отвори на филтърна торба. Лепилото има късо отворено време и бързо се втвърдява – чудесно е за използване за филтри за климатични агрегати и прахосмукачки.

Prodas 2397 е с водно бял цвят и е разработено като гъвкаво лепило за плисиране с ниски свойства на отделяне на газове. То е подходящо за пенообразуващи приложения и може да увеличи произведената продукция с едно и също количество лепило и да ви спести пари.

Нашето лепило Pressen ™ 765 за сглобяване на корпуси на филтри е чувствително на натиск и има висока лепкавост. Подходящо е за продължителни процеси, където е необходимо дълго отворено време или ръчно нанасяне.

Филтрите, произведени с нашите лепила се употребяват в медицинската и фармацевтичната промишленост за продукти като дихателни апарати, тъй като са нетоксични, без мирис и бледи на цвят, така че създават невидими връзки, пропускайки само най-чистия въздух до пациентите или другите крайни потребители.

Независимо дали се нуждаете от лепило с висока топлоустойчивост, способност за разпенване, бърза скорост на втвърдяване, висока химическа устойчивост или ниско отделяне на газове, Beardow Adams има продукти, които да отговарят на всички ваши изисквания, видове приложения на много разнообразния пазар на филтри.

За повече информация относно нашите лепила за монтаж на продукти за филтриране, не се колебайте да се свържете с нас на office@interglue.eu.