Иконата BAMFutura на Beardow Adams отпразнува 30 годишнината си

С две чисто нови топли лепила за опаковки беше отпразнувана 30-годишнината на историческата марка BAMFutura на Beardow Adams, най-голямото предприятие в Европа за производство на топли лепила.
Спокойно може да се каже, че тази компания познава лепилата. Beardow Adams знае как да използва по-малко и да напредва повече.
BAMFutura 43 и BAMFutura 44 са най-новите топли лепила на Beardow Adams за опаковки, които предлагат по-ниска себестойност благодарение на високата си производителност на рентабилна цена, без да се прави компромис с качеството. Лепилата без пълнители от серията BAMFutura работят изключително чисто, така че намаляват разходите за престой и поддръжка, но тяхната по-ниска плътност и висока адхезия означават, че можете да използвате по-малко лепило, за да получите същите висококачествени резултати, каквито техните потребители изискват.
Направени с помощта на най-новите изследвания на полимерите в специалното изследователско и производствено звено на компанията в Милтън Кейнс, двата най-нови члена на семейството BAMFutura успешно използват тридесетилетния опит в областта на лепилата и го интегрират с най-съвременните постижения на металлоцена.
Ако искате да научите повече, посетете сайта на производителя на адрес www.beardowadams.com или се свържете с нас на адреси office@interglue.eu или marketing@beardowadams.com.