Meler представя Micron + Titan на Eurobois

Водещият испански производител на техника за нанасяне на лепила Meler ще представи най-новите си разработки на изложението Eurobois за професионалистите в дърводобивната индустрия от 6 до 9 февруари в Лион. През последните няколко години Meler инвестира в нови разработки и нови решения, специално проектирани за най-взискателните приложения в дървообработващия сектор. Гамата от системи за топло лепене на Meler беше развита, за да предложи решения за производствените нужди на по-взискателните клиенти.


Meler пуска гамата Micron + Titan. Това е нова серия топилни машини, предназначени да оптимизират производствените процеси с високи производствени изисквания. Специално за приложения с реактивни лепила, за които Meler създаде Micron + TITAN PUR: Micron+ Titan 200 е топилна машина с голям капацитет, 200-литров резервоар, съвместима с широка гама от лепилни формати, възглавници, блокове или пелети. Едно от основните предимства на марката Micron е нейната ефективна технология на топене. Благодарение на равномерното разпределение на температурата във всички точки на резервоара, топителят осигурява оптимална поддръжка на лепилото и икономия на енергия.

Цялата мощност на топене е проектирана при параметри за енергийна ефективност, при които консумацията на енергия е оптимизирана, благодарение на ефективен резервоар. Сред предимствата е качеството на потока на лепилото към дозатора. Достигане на капацитет на топене до 180 кг/час в  зависимост от вида на лепилото, температурата и други работни условия.

Може да откриете всички предимства от внедряването на Micron+ Titan 200 във вашата производствена линия в ЗАЛА 5/ щанд C37 на изложението.