Нов пистолет за топли лепила от Power Adhesives

Най-новото попълнение към гамата инструменти на Power Adhesives за топло топене от промишлен клас е пистолетът Tec 3500. Tой е най-усъвършенстваният апликатор до момента, с реконструирана външна обвивка и нови вътрешни компоненти за подобряване както на ефективността, така и на цялостната производителност. Tec 3500 заменя досегашните 43 mm инструменти Tec 3150 и Tec 3400.

Високопроизводителен индустриален апликатор на лепило

Проектиран да се поддържа, а не да се сменя, Tec 3500 разполага с по-здрав и по-бърз механизъм за подаване на шайбите топли лепила. В съчетание с наскоро лятия под налягане, по-компактен корпус на нагревателя, Tec 3500 е върхът на непневматичните 43 mm апликатори.

Подобно на Tec 3400, новият Tec 3500 идва с селекция от температурни модули, всеки от които е настроен на определена температура, осигурявайки точна работа, защитена от колебания.

Други нови функции включват промяна в оформянето на дръжката за по-удобен захват, добавяне на превключвател за включване/изключване, за да се даде на потребителите повече контрол, и включването на метална стойка заедно с традиционната пластмасова основна стойка.

Подобно на Tec 3400, Tec 3500 е идеалният инструмент за потребители в силно индустриални пазари като леярство, сглобяем бетон, широкомащабно опаковане и сглобяване на продукти.

Информационна брошура може да изтеглите от тук.

За информация за цените и допълнителна техническа информация, моля, свържете се с нас.