Power Adhesives придоби сертификати за качество, безопасност и отговорност към околната среда

Партньорът ни Power Adhesives достигна още един крайъгълен камък в продължаващото си пътуване към съвършенство в качеството, безопасността и отговорността към околната среда.

Усилията на бизнеса доведоха до успешно повторно сертифициране на ISO 9001:2015 и нови сертификати на ISO 14001:2021 и ISO 45001:2018. Така английската фирма позната в света с пистолетите си за формовани топли лепила вече предоставя комбинирана система за качество, която признава усилията ни към по-голяма екологична устойчивост, безопасност на работното място и продукти с най-високо качество.

Това също е значителна стъпка в пътя на Power Adhesives към получаване на световно признатата акредитация EcoVadis.

Управление на околната среда ISO 14001:2021 е международно признат стандарт, който се фокусира върху околната среда. Помага на организации като нашата да прилагат ефективни екологични политики, да намалят въздействието си върху околната среда и демонстрира нашия ангажимент към устойчиви практики.

 

Управлението на здравето и безопасността при работа ISO 45001:2018 е свързано изцяло с осигуряване на благосъстоянието и безопасността на нашите служители. Той предоставя рамка за идентифициране, управление и непрекъснато подобряване на рисковете за здравето и безопасността на работното място, за да осигури безопасна и здравословна среда за нашия екип.

Системата за управление на качеството ISO 9001:2015 се фокусира върху управлението на качеството, подчертавайки важността на удовлетворяването на очакванията на клиентите и предоставянето на постоянно висококачествени продукти и услуги. Този стандарт ни помага да поддържаме качеството, на което нашите клиенти се доверяват и заслужават.

Искрено благодарим на Auva, агенцията, която сертифицира  Power Adhesives, за тяхната подкрепа и насоки по време на това пътуване. Техният опит и знания изиграха огромна роля за успеха на нашата комбинирана система за качество.

Този крайъгълен камък отразява отдадеността и упоритата работа на всички в Power Adhesives и поставя ясно намерение за бъдещето на бизнеса. Това е доказателство за нашия непоколебим ангажимент към благополучието на нашите служители, околната среда и нашите клиенти.