Beardow Adams с две награди на Insider A 2020

Главният изпълнителен директор на Beardow Adams госпожа Лесли Шелдън и началникът на отдел Маркетинг Ерик Ковъни получиха наградата за износ на Insider.
Главният изпълнителен директор на Beardow Adams Лесли Шелдън и началникът на отдел Маркетинг Ерик Ковъни получиха наградата за износ на Insider.

Награди в категориите Made in Central and East of England Awards и Apprentice of the Year Award 2020 получи Beardow Adams на годишното събитие за таланти в областта на производството на Insider A 2020. То се проведе в Джурис Ин, Милтън Кейнс на 27 февруари 2020 г. Всички победители в събитията ще продължат да се състезават на финала на Insider’s Made in UK Awards, който се състои в хотел „Титаник” Ливърпул на 11 юни 2020 година.

През последните години Beardow Adams е насочи вниманието си към по-добро обслужване на пазара в континентална Европа и пусна в експлоатация нов завод за топли лепила във Франкфурт, Германия, придоби двама свои партньори за дистрибуция – Svenska Lim в Швеция (сега Beardow Adams AB) и Collodin в Германия (сега Beardow Adams GmbH) и въведе в експлоатация най-новата си производствена линия за топли лепила в най-големия си завод в Милтън Кейнс, Великобритания.

Производствената база в Милтън Кейнс, Великобритания, където е и централния офис на компанията и най-големия производствен център – изнася 80% от продукцията си чрез дъщерни дружества и глобална партньорска мрежа, които са разширение за нашите продажби и технически екипи. Най-големите партньори на Beardow Adams са в Холандия, Франция, Полша, Италия и Австралия и те представляват 30% от общи продажби в 72 различни страни от целия свят.