BAMFutura 42 решава предизвикателства пред опаковането

Предизвикателството

В  Beardow Adams , ние винаги се стремим да повдигаме летвата на лепилните постижения с нашите продукти. Това означава, че можем не само да предоставим най-добрите лепила на нови клиенти, но и непрекъснато да се усъвършенстваме при решения, използвани от съществуващите ни партньори.
Един такъв наш клиент е глобален производител на вина. Ние вече му доставяхме два различни модела топли лепила от нашата гама BAMFutura за два различни процеса. Клиентът ни поиска да му предложим продукт, който да консолидира до едно лепило ползваните от него два наши продукта. Когато се обърнахме към намирането на лепило, което да работи и за двете функции, бяхме повече от щастливи да приемем предизвикателството.

Решението

Клиентът ни използваше топлите ни лепила BAMFutura 1 и BAMFutura 12. След внимателно обмисляне на изисквания, които постави клиентът ни, нашите експерти препоръчаха BAMFutura 42. BAMFutura е нашата гама от лепила, която предлага изключителна термична стабилност. Искахме клиентът ни да продължи да ползва продукт от тази гама поради гъвкавостта на приложение им и съвместимост на материалите. Лепила от тази гама намаляват риска от запушване на дюзи, предоставят по-гладко приложение и са идеални за повечето процеси по опаковане. Та предлагат също така намалени разходи за запаси, конкурентни цени и са част от продуктите, които ние актуализираме непрекъснато, за да предложим решения за променящите се изисквания на нашите клиенти.

Резултатът

Клиентът ни изпробва препоръчаното от нас топло лепило BAMFutura 42 и направи пълна замяна да досегашните два модела лепила, които използваше. Повече от година той работи само с едно лепило, елиминирайки вероятността от погрешна употреба на различните лепила. Той също така вижда ползите от преминаването към по-висок клас, включително намаляване на общата консумация на лепило.
И като част от постоянния ни ангажимент да подкрепяме клиентите ни да постигнат по-добри резултати и да опазват околната среда, ние можем да предложим нови вълнуващи възможности, които включват стабилизиране на палета, за да намалим използването на пластмасови обвивки, фолиа и да позволим замяна на пластмасовите опаковки с хартиени.