Топли лепила за кантиране

Beardow Adams разполага с обширна гама от технически усъвършенствани лепилни решения за дървообработващия сектор за приложения като кантиране, предварително покритие, опаковане на профили, залепване с пяна, v-каналиране и общо сглобяване.

Нашите лепила за кантове издържат на много високи температури в продължение на няколко дни без да се разслояват и се използват широко в мебелната индустрия в световен мащаб. Нашата гама топли лепила за дърво BAMFutura ™ са сред най-популярните ни, тъй като са чисти, лесни за работа и продължават да превъзхождат стандартните лепила.

BAMFutura 308 e прозрачено, изцяло без пълнители и изключително икономичено лепило. Благодарение на липсата на пълнители то има а над 95% активни вещества, които го правят много по-ефективно. Липсата на каквито и да е пълнители позволява много по-чиста работа на оборудването, чистота на кантовете и поне три пъти по-редки нужди от спиране за почистване от нагари и смяна на износени части на оборудването. При прецизна настройка на машините може да очаквате между 30% и 50% икономия на лепило, без това да се отрази на качеството на залепване на кантовете.

BAM 1667 е нашето лепилото ни за общо предназначение. То е рентабилно и най-продавано високоефективно топло лепило за дървообработващата индустрия. Това лепило проявява добра топлоустойчивост, има бърза скорост на топене и е подходящо за повечето търговски кантове, включително PVC, HPL и дървесина.

BAM 834 е нашата високопроизводителелно топло лепило за лентово оформяне/меко формоване на бързи машини. Лепилото работи особено чисто и предлага голям пробег. Сравнително ниският вискозитет на BAM 834 гарантира добър поток, а намокрянето дава високи нива на сцепление с повечето търговски кантове. Това лепило е подходящо за най-масовите машини, включително HOMAG и IMA.

Лепилата за кантове на Beardow Adams показват превъзходно залепване на PVC, HLP, масивно дърво, меламин, дървен фурнир и много други материали към MDF и плочи от дървесни частици.

Използването на уникални суровини и производствени процеси за създаване на лепила за дървообработване, които превъзхождат производителността на лепилата за стойки е нещо обичайно в Beardow Adams. Клиентите ни получават гарантирана стойност за парите си и могат да очакват висока ефективност, голям пробег, по-добро сцепление и доказани икономии на разходи.

За повече информация относно лепилата за дървообработване на Beardow Adams ни пишете на office@interglue.eu.