Подвързване на книги и печатни издания

Проектирани да издържат от първата до последната страница, ние произвеждаме топли лепила, които осигуряват изключителни приложения за залепване на гърба, странично залепване, залепване в краищата, поставяне на корпус и поставяне на върха на книжните тела. Нашите книговезки лепила осигуряват превъзходна сила на издърпване на страницата и гарантирано залепване, създавайки издръжливи гръбчета, които могат да бъдат подрязани само 30 секунди след подвързване.


Създадени с помощта на висококачествени суровини и усъвършенстван производствен процес, книговезките лепила от серията BAMFutura на Beardow Adams осигуряват превъзходна якост при издърпване на страници и гарантират залепване на всички материали от вестникарска хартия до хромови, тежък гланц и хартии с покритие. Гамата BAMFutura също е съвместима с бързо или бавно работещи машини.

Нашата гама книговезки лепила включва множество други продукти с гарантирано качество, предназначени да осигурят здраво залепване и висока якост на издърпване на страницата, като същевременно позволяват безопасното извършване на подрязване без размазване. Страничните лепила са подходящи за повечето подвързващи машини и също осигуряват приложение, което може да бъде точно нанесено и чисто подрязано. Ние произвеждаме перманентни и отлепващи се лепила за производството на накрайници. Те предоставят на клиентите възможността да залепят карти, монети и сашета към всички хартиени и корични запаси без петна или разкъсвания.

Наши висококачествени топли лепила осигуряват и отлепваща се адхезия. Те позволяват карти, монети и набор от сашета да бъдат безопасно залепени към широка селекция от материали за хартия и карти и елиминират риска от зацапване и разкъсване, които могат да възникнат с по-малко модерни лепила.

Като производител на лепила с добавена стойност Beardow Adams разработи топли лепила, които могат лесно да бъдат отстранени, за да поддържа нарастващото изискване за печат и хартия за рециклиране. Освен това, ние имаме опит да работим с много клиенти по целия свят, за да заменим множество лепила с единични усъвършенствани топящи се продукти.

Ако желаете допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас.