Рекордни резултати на Beardow Adams в САЩ

Собственицците на Beardow Adams Ник Бирдоу и Боб Адамс при откриването на завода си в САЩ
Собственицците на Beardow Adams Ник Бирдоу и Боб Адамс при откриването на завода си в САЩ.

Американският клон на Beardow Adams приключи 2019-2020 финансова година с темп на растеж от почти 40%, след 20% ръст предходната година.

През последната финансова година Beardow Adams Inc. отбелязва и 5% увеличение на новите клиенти, включително няколко световни компании за опаковане на потребителски стоки.

Beardow Adams Inc. бе създадена през 2012 г. в град Шарлът в щатът Северна Каролина, САЩ, като част от групата Beardow Adams. Фрмата се разраства непрекъснато, както е планирано от собствениците Боб Адамс и Ник Беардоу. Основният фокус на продажбите в САЩ са топли лепила за обслужване на пазарите за опаковане, етикетиране, сглобяване на продукти, дървообработване, лична хигиена и книговезки процеси. Боб Адамс заяви: „С нашата програма за непрекъснат растеж в САЩ предприятието ни за лепила в Шарлът е нараснало от две производствени линии до четири най-съвременни линии, способни да произвеждат 66 000 000 фунта с гарантирани спецификации всяка година.“

Като световен производител и доставчик на лепила, Beardow Adams вече разполага с шест завода в пет страни с ресурсите за бързо снабдяване с превъзходни продукти във всички четири краища на света.