От полето до магазина с картонени касети, залепени с топло лепило дори и за горещ климат

BAM 2500 е най-новото топло лепило на  Beardow Adams  за изработка на опаковки за храни. Благодарение на подобрените си качества то ще намали консумацията ви на лепило, ще ви спести пари и ще гарантира, че вашият продукт остава здраво залепен, дори и при най-взискателните приложения.

Специално разработено за покрито или непокрито велпапе, най-често използвано при изработката на щайги, кашони и контейнери за плодове и зеленчуци BAM 2500 може да се нанася с ултра-бърза скорост. BAM 2500 притежава подобрена термична стабилност и гъвкавост при ниски температури спрямо често срещаните лепила за опаковки на селскостопански продукти. Тази комбинация от производителност позволява на потребителите да увеличат производствената си ефективност, да намалят експлоатационното време на прекъсване, като същевременно лепилото поддържа сигурна и здрава връзка на опаковките както в горещ, така и във влажен климат.

В комбинация с ценните инженерни програми на  Beardow Adams  и пазарен опит BAM 2500 предоставя на производителите допълнително увереност и сигурност за техните производствени процеси и продукти.

Ето част от ползите за вас:

> Намаляване на разходите за поддръжка поради изключителна стабилност и чисти експлоатационни свойства.

> Предотвратяване на отпадъците поради по-малко повредени продукти по време на вашите производствени процеси.

> Повишена производителност благодарение на безпроблемното движение на лепилото.

> Бърза настройка за увеличаване на скоростите на производство, което ви позволява да работите по-бързо за по-дълго време.

> Защита на продуктите дори в най-сурова среда.

> Незабавна адхезия за приложения с големи размери на опаковките, подпомагащи гъвкавостта и ефективността на производството.

> Намаляване на употребата на лепило поради съдържанието на Металоцен, който позволява по-ниска плътност и високи адхезивни свойства.

Ако искате да организирате проба или да се запознаете повече, моля свържете се с нас!