Нашите продукти

Интерглу ЕООД е търговско дружество с основни дейности представителства на чуждестранни фирми и продажба на промишлени лепила и средства за тяхното нанасяне. Ние сме партньор и имаме изключителните права за предлагането в България на пълната гама продукти на английската фирма Beardow Adams, водещ английски производител на топли лепила и почистващи препарати с дългогодишен опит. Ние сме представители и на английскиката фирма Power Adhesives, известна по света с пистолетите си и формовани топли лепила за тях.


Шест завода и глобална мрежа осигуряват разпространението на топли, водоразтворими и дисперсионни лепила и почистващи препарати в широк спектър от промишлени приложения. Днес топлите лепила на Beardow Adams се ползват с доверието на повече от 10 000 уважавани производители от целия свят за опаковане, етикетиране, дървообработване, монтаж на продукти, подвързване и издаване на книги и списания и много други приложения в индустрията.

 

Power Adhesives e световно известна компания за оборудване и формовани на пръчки лепила. Пистолетите за топли лепила са познати като надежден и сигурен партнор за широк спектър от промишлени дейности. Фирмата проправя пътя на формованите топли лепила и лепилни технологии повече от 40 години и постоянно въвежда нови продукти и сфери на приложение. Това ни постави в уникална позиция със способността да предложи на специалистите в индустрията знания и продукти на конкурентни цени за всички аспекти на търговските залепващи операции, използващи топли лепила.