Английски лепила Beardow Adams

Като един от най-изтъкнатите производители на топли лепила в света Beardow Adams  повече от 40 години разработва ненадминато портфолио от висококачествени и иновативни продукти. Научно формулирани и технически напреднали техните продукти последователно превъзхождат традиционните лепила.


От 1976 година фирмата Beardow Adams  има репутацията на разработчик на качествени продукти, ангажираност за иновации и високо качество на обслужването. На тях се дължат успехите им и изключително добрата им репутация.

Днес лепилата на компанията се ползват с доверието на повече от 50 000 уважавани производители от цял свят за опаковане, етикетиране, дървообработване, строителен монтаж, подвързване и други промишлени приложения.

Производствените мощности на Beardow Adams в Милтън Кейнс са оборудвани с най-модерните технологии и са дом на най-големият самостоятелен завод за термолепила в Европа. Производственият му капацитет е 50 000 тона годишно. Заедно с несравним опит, това дава уникалната способност за производството на новаторски продукти.

Продуктите на Beardow Adams  непрекъснато разширяват работната среда и съществуващите възможности на нашите клиенти, подобряват производствената ефективност и намаляват разходите.

Beardow Adams произвежда лепила за най-известните производители на храни, напитки, фармацевтични компании и производители на опаковки за стоки, наред с лепила за етикетиране, които прилепват перфектно към стъкло, PET и PVC бутилки, кутии, консерви и стъклени буркани.

Всички заводи и дъщерни компании на Beardow Adams сертифицирано работят по стандартите ISO 9001:2008 и ISO 14001. Всички съставни елементи на лепилата ни са одобрени от Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) под CFR 21.175.105.

Beardow Adams  е далеч пред всеки друг производител на лепила, защото е единствената фирма в света, която е  удостоене със сертификата BRC Packaging Certificate A+ за хигиена, безопасност и качество на производството.

Компанията ни има пет награди на Кралицата на Великобритания за постижения в индустрията през 1994, 1999, 2002, 2007 и за иновации и растеж на износа през 2012 година, за разработката на революционната гама BAMFutura , която постави нов еталон за надеждност.

Въведената през 1998 година новаторската серия BAMFutura предефинира стандартите за производителност лепилата. Вечи 30 години тези изключително силни, термично устойчиви и невероятно гъвкави, почти без мирис, перлено бели лепила са предпочитани от производителите  по целия свят. Продуктите, които са залепени с лепилата от серията BAMFutura може да се използват без каквито и да е притеснения от -40° C до + 90° C. Такова ниво на качество и ефективност за сега са ненадминати в световен мащаб. Благодарение на тях може да бъдат реализирани икономии до 30% в потреблението на лепило. Чистата работа и липсата на необходимост от често почистване на оборудването допълнително увеличава ефективността от ползването на гамата BAMFutura.

Фирмата разработва и предлага редица други продукти, които слепват здраво повечето инженерни материали, за да се опрости сглобяването на продукти и да се даде възможност на дизайнерите да пускат нови продукти в редица технологии.

В дървообработващата промишленост чистите и лесни за употреба лепила на компанията спомогнат за постигането на перфектна обшивка на профили, кантове, меки форми, пяни, V-прорязани или ламинирани плоскости.

Въз основата на богатия и дългогодишен опит и ресурси Beardow Adams  е добре познат производител на книговезки топли лепила, които постигат изключителни резултати в залепването на гърбовете, страничното залепване на корици на книги и списания, включително и изработката на заоблени гърбове на книги, добавяне на отлепващи се вложки и различни рекламни материали.

Интерглу ЕООД е Оторизиран Глобален Партньор и има изключителните права за продажбата, техническото обслужване и разпространението на продуктите на Beardow Adams в България.

Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси и потребности. Моля, не се притеснявайте да се свържете с нас!


Допълнителна информация за възможностите и продуктите на Beardow Adams  може да намерите на сайта на компанията.